Vandaag kregen we van Broeder Albert wat foto's binnen van de opening van de tweede fase van de bouw van de klaslokalen in Hamile. Een daarvan is de vergadering met o.a. Zuster Roja, de bouwdeskundige en leden van het schoolcomité. Er zijn een paar aanpassingen nodig geweest aan het tweede gebouw. Dit in verband met de eisen van de Ghana Education Service. Er moest een grote zaal komen waar tentamens gehouden konden worden. Daarvoor zijn van twee klaslokalen nu een groot lokaal gemaakt. Ook was er een ruimte nodig die afgesloten kon worden en toiletten met wastafels.

Gelukkig was er nog wat geld over van de bouw van de de eerste klaslokalen. De zusters hadden gevraagd of ze dat geld mochten gebruiken voor de bouw van de toiletten. Uiteraard was dat in overleg met Wilde Ganzen goedgekeurd. De meest gebruikte toiletten in Ghana zijn de Kumasi Ventilated Improved Pitlatrines (KVIP). Aan die laatste eis hadden ze dus al voldaan. Binnenkort verwachten we het eindverslag van de bouw van de tweede fase.

136 vergadering-1.jpg 136 vergadering-2.jpg 137 kvip voor studenten.jpg 138 overleg zr roja en consultant mr sylvester dery.jpg 139 totaal overzicht schoolgebouw fase 2.jpg

 

Steun ons werk

Steun het werk van EOF Ghana

EOF Erkend Goed Doel

EOF Erkend Goed Doel

1 september 2016