Bericht van Zuster Ditty
Op 8 juni weer een mailtje. Het Internet heeft weer even stil gelegen in Ghana. Er zijn regelmatig problemen met de verbinding, bovendien duurt het versturen van een foto vaak uren. Niet alleen voor ons is dat frustrerend.
Maar..., als de verbinding werkt krijgen we tussendoor berichtjes en foto's. Zoals u kunt zien zijn ze met het werk begonnen. Bedenk wel dat alles met de hand moet gebeuren. En dat bij een temperatuur tussen de 30 en 40 graden! De bouw gaat langzaam vooruit. De aannemer moet nog wat bouwmaterialen kopen en komt zodra hij daar mee klaar is.

Hij blijft dan voorlopig in Hamile. Het kopen van materialen met name hout, is soms lastig. Niet altijd is alles op voorraad of men moet naar Kumasi om de juiste spullen te kunnen kopen. Dat is toch bijna een dag reizen, afhankelijk van het soort vervoer.

De pijpen voor de waterput zijn op 29 mei gebracht. Ze zouden in de eerste week van juni beginnen; dus dat i even afwachten wanneer ze komen. Bouwen in Ghana is een ander verhaal dan bouwen in Nederland!

Klik op de foto voor een vergroting

Steun ons werk

Steun het werk van EOF Ghana

EOF Erkend Goed Doel

EOF Erkend Goed Doel

1 september 2016