15 mei 2011, tekst uit de e-mail met foto's uit Hamile
Dierbare vrienden,
Warme groeten van het seizoen van de Zusters van de Holy Family in Hamile. Hier is alles goed, hoe gaat het bij u? Wij hopen dat het u ook allen goed gaat. Zuster Mary Chacko is naar India gegaan voor een korte vakantie en zal terug komen op op 15e en Zuster Roja vliegt vandaag naar India voor een maand vakantie. Zij komt weer terug in juni en zuster Ditty is momenteel in Hamile.
Ik wil u graag het nieuws vertellen over de Sod-Cutting Ceremony (ceremonie met planten van bomen). Dank zij de genade van de Almachtige God ging alles goed.

Rond 10 uur kwamen onze bisschop en sommige van de hoogwaardigheidsbekleders aan. Maar we moesten nog wachten op de komst van de Paramount Chief en de Landlords (landeigenaren). Rond 11 uur waren ze er allemaal.
We begonnen het evenement met het openingsgebed door de priester van onze school Fr. Alex Bedekuru. Vervolgens was er een welkomstlied door de studenten waarna zuster Roja alle aanwezigen uitgebreid en warm welkom heette. Daarna spraken de Land Lords die zeiden dat ze het land gratis hadden geschonken aan de school. Toen was het woord aan onze Bisschop en Broeder Albert Ketelaars. Ook de studenten van onze Senior High School voerden twee culturele dansen uit. Die waren erg mooi om te zien en daarna speelden ze, als intermezzo, op de xylofoon. In de toespraken werd EOF nadrukkelijk bedankt voor hun bijdrage en steun.

Na dit officiële gedeelte ging iedereen naar de locatie voor de Sod Cutting Ceremony. Hierbij werd z.g. een graszode “geknipt” door onze Bisschop en een van de Land Lords. Daarna werd door elk van de hoogwaardigheidsbekleders een boom geplant. Broeder Albert Ketelaars plantte een boom namens het EOF. Intussen was ook de MP (lid van het parlement) van het district aangekomen en hij gaf een korte toespraak. Hij beloofde om een waterput, met alle apparatuur en elektriciteit, aan te leggen op deze nieuwe locatie. Daarna werd, onder dankzegging van de dag, afgesloten met een gebed. Hierna gingen alle gasten naar de Missiepost van de Zusters voor de lunch.

Al onze studenten, leiding en personeel van onze school en ook die van de school uit de omgeving waren aanwezig; samen met een aantal mensen uit het gebied. Zoals het hoofd van de Junior Secondary School, de adjunct en de SMI Zusters. Onder de hoogwaardigheidsbekleders waren de Bisschop, de Paramount Chief, Happa Kurro, Chief van de lokale DCE (District Chief Executive) , onze ingenieur en de aannemer, Member of Parliament (MP), de Assistant District directeur van onderwijs, de rector van Nandom Sec, het hoofd van Nandom Sec, twee afgevaardigden van de regionale politiek, priesters, zusters en Land Lords. Tot slot heb ik wat foto’s meegestuurd en kan ik u meedelen dat de uitvoerder volgende week met het werk wil beginnen. We zullen binnenkort de tekening en opzet van de slaapzaal sturen. Laat ons bidden dat alles goed zal gaan tot de school klaar is. Laten we worden verenigd door gebed. Met hartelijke groeten, namens ons allen.

! 03.jpg ! 04.jpg ! 05.jpg ! 06.jpg ! 07.jpg ! 08.jpg ! 09.jpg ! 10.jpg ! 11.jpg ! 12.jpg ! 13.jpg ! 14.jpg ! 15.jpg ! 16.jpg ! 17.jpg ! 18.jpg

 

Steun ons werk

Steun het werk van EOF Ghana

EOF Erkend Goed Doel

EOF Erkend Goed Doel

1 september 2016