Op 31 mei ontvingen we een nieuw verslag van Eric de Ruiter en Jan-Ivo Kikken van de Stichting Bouwen. Zij schrijven: “Het einde is in zicht! Souley - de tegelzetter - en zijn mannen, zijn vorige week weer vertrokken en hebben prima werk geleverd al heeft het langer geduurd dan hun planning en meer cement gekost maar gelukkig niet zonder resultaat”. Alle dakgoten zijn gemonteerd en aangesloten en na een bescheiden regenbui zijn de polytanks al gevuld dus dat werkt goed.

Schoolgebouwen
De kopgevels zijn voorzien van de stuuklaag en de grondverf. Deze week wordt begonnen met het schilderen van de patronen en op de kopgevel van gebouw 1 komt het logo van Seisud met daarboven “Ghana Institute of Organic Farming” in dezelfde groene kleur als de ramen en deuren.
Keuken
Ook hier is de kopgevel gereed voor schilderwerk. De wasplaats aan de achterzijde is betegeld en voorzien van een afvoerputje.
Toiletten
Op het beschilderen van de muren aan de buitenkant na, zijn de toiletten gereed.

212 Schoolgebouwen 1 en 2.jpg 213 Schoolgebouw 2 met basislaag kopgevel.jpg 220 Voorgevels van beide schoolgebouwen.jpg 223 vensterbanken achtergevel.jpg 214 Kopgevel keuken met basislaag.jpg 221 Voorgevel keuken.jpg 222 Achtergevel keuken.jpg 219 Wasplaats in de keuken.jpg 216 Polytank bij gebouw 1.jpg 217 Polytank bij toilet.jpg 215 opruimen en schoonmaken.jpg 218 Schilderwerk en tegels binnenkant toilet.jpg

 

Steun ons werk

Steun het werk van EOF Ghana

EOF Erkend Goed Doel

EOF Erkend Goed Doel

1 september 2016