Leerlingen helpen mee met opruimen bij de kliniekBegin januari 2019 hebben leerlingen allemaal een handje meegeholpen met het opruimen rondom het gebouw. Ook de zalen werden schoongemaakt. Er moet nog wel wat werk verricht worden en in de afwerking gaat meestal veel tijd zitten.
Sandra van der Berg -projectmedewerker bij Wilde Ganzen- heeft in december 2018 onder andere een bezoek gebracht aan deze kliniek en was behoorlijk onder de indruk.

EOF heeft intussen al contact gehad met Wilde Ganzen over de volgende fase van de Bone Setters Clinic en is blij dat zij ook hieraan weer hun medewerking willen verlenen.

Op onderstaande foto’s zijn de leerlingen druk bezig met het opruimen. De jongeren vinden het fijn om op deze manier hun bijdrage te kunnen leveren aan de kliniek.

Er is nog veel op te ruimen Samen werken is gezellig Veel handen maken het werk licht Even uitrusten Ze gebruiken zelf gemaakte vegers Met een kapmes wordt het onkruid verwijderd Alles gaat in de emmer De veranda ziet er netjes uit Binnen moet nog veel opgeruimd worden Alle binnenruimtes worden schoongeveegd Klaar om verder afgewerkt te worden Op naar de laatste gedeeltes

 

Steun ons werk

Steun het werk van EOF Ghana

EOF Erkend Goed Doel

EOF Erkend Goed Doel

1 september 2016