Aanleg elektriciteitEind november 2018 ontvingen we een aantal foto’s van de bouwwerkzaamheden bij de Bone Setters Clinic in Duong. Helaas stijgen niet alleen hier in Nederland de prijzen in de bouwsector maar ook in Ghana. Dat levert enige vertraging op bij de kliniek. Lokale sponsors worden benaderd met het verzoek om een donatie te doen of bijvoorbeeld om materiaal tegen een gereduceerde prijs te leveren.

Dankzij onze trouwe donateurs in Nederland, de inzet van de mensen in Ghana en niet te vergeten de samenwerking met Wilde Ganzen, zien we steeds weer vooruitgang. In december 2018 heeft Sandra van der Berg, projectmedewerker bij Wilde Ganzen, een  bezoek gebracht aan een paar projecten van EOF in de Upper West Region. Zoals zij op de kaart schreef: “Wat was het inspirerend om de projecten van EOF in noord Ghana te bezoeken!” Ze kijken uit naar een goede samenwerking en mooie kansen in 2019.

Hieronder de kaart en een aantal foto’s van de Bone Setters Clinic.

Het was inspirerend om de projecten van EOF te bezoeken Materiaal voor de afwerking van de plafonds Afwerking van de plafonds Afwerking van de plafonds Aanleggen elektriciteit Aanleggen elektriciteit Aanleggen elektriciteit Afwerking buiten Afwerking buiten Afwerking buiten Afwerking buiten

Steun ons werk

Steun het werk van EOF Ghana

EOF Erkend Goed Doel

EOF Erkend Goed Doel

1 september 2016