De voltooiing van de kliniek komt steeds dichterbijEr wordt nog steeds hard gewerkt aan de kliniek. Inmiddels zijn de kozijnen ook binnen gekomen. De opgelopen vertraging in de uitvoering van het project heeft gezorgd voor wat achterstallig werk. Helaas hebben de prijsstijgingen en de verschillen in wisselkoersen die de afgelopen periodes zijn geweest, gevolgen voor de totale kosten van het project. Maar gelukkig, ondanks dat alles komen we dichtbij de voltooiing van de kliniek.

Zo moet het plafond nog worden afgewerkt, de elektrische armaturen en fittingen en het sanitair worden geplaatst. En tot slot moeten de glazen lamellen nog in de ramen worden gemonteerd.

Gezien de kostenstijgingen is de lokale organisatie DYDA intussen bezig om extra fondsen te werven om de eindfase af te kunnen werken. Ook EOF zal op haar beurt aan DYDA haar bijdrage leveren, we kunnen onze partner niet alleen voor deze extra kosten op laten draaien.
We gaan er  -samen met Wilde Ganzen - voor zorgen dat de kliniek zo snel mogelijk  in gebruik genomen kan worden. De inrichting van de zalen en de aansluiting van de benodigde apparatuur is het laatste gedeelte.

De mensen in Duong zijn alle donateurs en vrienden van EOF ontzettend dankbaar voor jullie steun en het in hun gestelde vertrouwen in de mensen van Duong en in de Upper West Region. Zij verzekeren u dat alle middelen die zijn en worden ontvangen, voor het project worden gebruikt. Zij bieden hun oprechte excuses aan voor de vertraging die het project heeft opgelopen.
Achter de laatste foto's hebben we twee 3-D impressies met de plattegrond toegevoegd. Dit om een duidelijker beeld te geven hoe de kliniek er uit ziet. We mogen allemaal samen trots zijn op onze partners in Duong met dit resultaat. 

Afwerking kliniek Afwerking kliniek Afwerking kliniek Afwerking kliniek Afwerking kliniek Afwerking kliniek Afwerking kliniek Afwerking kliniek Afwerking kliniek Afwerking kliniek Afwerking kliniek 3D impressie 3D impressie Plattegrond kliniek

Steun ons werk

Steun het werk van EOF Ghana

EOF Erkend Goed Doel

EOF Erkend Goed Doel

1 september 2016