DCE Ms-Lankono-en-Pers bezoeken Bone Setters Clinic Begin 2018 zijn er opnieuw een aantal foto's toegestuurd over de verdere afwerking van de muren. Het wachten was toen nog op de kozijnen die uit Kumasi moesten komen. Het werk vordert gestaag, het is een vrij groot complex van 44 x 60 meter. Door middel van een 3D impressie -aan de hand van de tekeningen uit Ghana- krijgt u een duidelijk beeld hoe de kliniek er uit ziet. 

Deze 3D impressies zijn door Neeltje van den Bogaert (Atelier voor bouwkundig ontwerp) als donatie aan EOF gemaakt. Hieronder de foto's en de tekeningen uit Ghana.

Op 6 november heeft de District Chief Executive Ms Kate Lankono, samen met de voorzitter van EOF uit Ghana, een bezoek gebracht Bone Setters Clinic in Duong. Ook de District Director of Education Evans Kpebah en de pers waren hierbij aanwezig.

Afwerking van de muren Afwerking muren Afwerking van de muren Afwerking muren Afwerking muren Afwerking muren DCE Ms Kate Lankono en Pers bezoeken Bone Setters Clinic Bezoek aan de Bone Setters Clinic Bezoek aan de Bone Setters Clinic 3D-impressie vooraanzicht Clinic 3D-impressie bovenaanzicht van de Clinic

Steun ons werk

Steun het werk van EOF Ghana

EOF Erkend Goed Doel

EOF Erkend Goed Doel

1 september 2016