De dakspanten zijn geplaatstZoals sommigen van u al hebben kunnen lezen in de nieuwsbrief van december 2016 was na enige vertraging -vanwege het regenseizoen- het werk hervat. De spanten zijn geplaatst en in december zouden ze beginnen met het dak. Inmiddels liggen de platen er op en daarna gaan ze beginnen met de afwerking.

Het hele gebouw moet van binnen en van buiten gestukadoord worden. Uiteraard zijn ook wij reuze benieuwd als het straks helemaal klaar is. Om 'n idee te krijgen van het project, hebben we de tekening van de dakconstructie er bij gezocht. Dat geeft een redelijk idee hoe het er uit komt zien. De foto’s hieronder geven een indruk van de hoeveelheid werk die al verzet is en, vergeet daarbij niet dat het allemaal met de hand moet gebeuren!

Tekening van de dakconstructie geeft een beeld van de omvang van de kliniek Begin van het plaatsen van de dakspanten Constructie ziet er mooi uit met al dat houtwerk Er wordt hard gewerkt en het materiaal moet allemaal met de hand naar boven worden gesjouwd Er zijn verschillende gebouwen waar de spanten moeten worden opgelegd De dakplaten liggen er op De afwerking van het dak Verdere afwerking van het dak

 

Steun ons werk

Steun het werk van EOF Ghana

EOF Erkend Goed Doel

EOF Erkend Goed Doel

1 september 2016