Bak iets lekkers en maak kans op een WakaWaka23 april staan we -samen met BS de Regenboog- in een stand voor het oude Raadhuis in de Past. v. Winkelstraat in Schaijk. Voor onze jaarlijkse loterij vragen wij vrijwilligers om iets lekkers te bakken. Bijvoorbeeld 'n cake, taart, koekjes, cupcake of 'n lekker krentenbrood. Iedereen die mee bakt, heeft kans om  een WakaWaka te winnen. Bakken kost veel energie maar... als u uw "werkstuk" inlevert maakt u kans een WakaWaka lamp te winnen. Hoe?

U kunt uw groot of klein gebak inleveren op zaterdag 22 april vanaf 10.00 uur bij Marlies van Eijk, Zonnedauw 1 - Ellen Geurts van Kessel, Past. van Winkelstraat 50 - Annie Manders, Runstraat 10a.
Vergeet niet om er een briefje bij te doen met daarop uw naam, adres, postcode en woonplaats en niet vergeten uw e-mailadres. Dan kunnen we u een berichtje sturen als u de gelukkige winnaar bent van zo'n mooie ecolamp op zonne-energie. 
De opbrengst van de loterij en alle andere acties in de stand zoals een broodje knak of een lekkere kop soep, gaat allemaal naar onderwijsprojecten in Ghana.

Kijk voor het laatste nieuws ook op onze Facebook pagina

Steun ons werk

Steun het werk van EOF Ghana

EOF Erkend Goed Doel

EOF Erkend Goed Doel

1 september 2016