4 dagen fietsen tussen alles wat groeit, bloeit en krioelt in Nationaal Landschap Winterswijk. De fietsvierdaagse is van dinsdag 30 juli t/m vrijdag 2 augustus, starttijd vanaf 09.00 uur bij de Jacobskerk op de Markt. In de kerk is er de hele dag koffie, thee en cake en ook kunt u meedoen aan de verloting of even aanwippen voor de gezelligheid. U kunt kiezen voor 12, 25 of 40 km, maar ook voor de ene dag 12 en de andere dag bijv. 40 km. De routes zijn geschikt voor gebruikers van een scootmobiel.

Dinsdag komt u Stichting Boerengoed tegen die u laat genieten van een keur aan oude gebruiksvoorwerpen, woensdag kunt u genieten van een fototentoonstelling van Winterswijker Hans Hendriks, donderdag van een concert in een kerkje in Vreden en vrijdag laat LTO-Noord u een kijkje nemen bij een agrarisch bedrijf.

De opbrengst van uw fiets-inspanning gaat naar drie goede doelen; één daarvan is het project voor weeskinderen in Ghana van onze stichting en het bedrag wordt vermeerderd door Wilde Ganzen.

Voor informatie of aanmelden kunt u bellen met voorzitter Riens den Besten: 0543-562571 of e-mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Steun ons werk

Steun het werk van EOF Ghana

EOF Erkend Goed Doel

EOF Erkend Goed Doel

1 september 2016