Henk Schulte had bij zijn afscheid als huisarts van de groepspraktijk in Schaijk geen cadeaus voor zichzelf gevraagd. Hij vroeg een donatie voor twee Schaijkse initiatieven die projecten steunen in India en Ghana. Op maandagavond 24 juni waren daarom de stichtingen Pater Vos India en E.O.F. Ghana uitgenodigd bij hem thuis voor de officiële overhandiging van het geld. Uit dezelfde mooi versierde doos, waar zoveel mensen tijdens zijn afscheidsreceptie een envelop in hadden gedaan........

kwam via een lang lint voor iedere stichting een envelop naar boven. Met daarin een geweldige verrassing: voor iedere organisatie zat daarin een bedrag van maar liefst € 2.115,- . Dan ben je wel even sprakeloos.
Mede namens de mensen in Ghana en India willen wij Henk en zijn vrouw Ingrid dan ook heel, heel hartelijk danken voor hun grandioze en onbaatzuchtige geste. En natuurlijk niet te vergeten ook hartelijk dank aan al die mensen die tijdens de receptie afscheid zijn komen nemen en op deze manier Henk en zijn vrouw hebben bedankt. Er stond een lange rij, tot op de parkeerplaats.
Het bedrag voor de stichting EOF gaat naar het gezondheidsproject in Duong en wordt met een subsidie van Wilde Ganzen vermeerderd. Voor de stichting Pater Vos India gaat het geld naar een onderwijsproject.

Lees artikel in Arena Lokaal.

13-06-25-07-a-twee-schaijkse-stichtingen.jpg 13-06-25-07-twee-schaijkse-stichtingen.jpg 13-06-25-08a-toespraak-henk-schulte.jpg 13-06-25-06-overhandiging-envelop.jpg 13-06-25-09 envelop.jpg

 

Steun ons werk

Steun het werk van EOF Ghana

EOF Erkend Goed Doel

EOF Erkend Goed Doel

1 september 2016