KringloopCentrum Eemnes is een onafhankelijke stichting die een aantal ideële doelstellingen nastreeft. Onder andere het stimuleren van hergebruik van gebruikte goederen.
Door het actief inzamelen van deze goederen en ze vervolgens weer te verkopen in hun winkel. Daarnaast worden de afgekeurde goederen zoveel mogelijk in gescheiden fracties afgevoerd naar betrouwbare afnemers.

Ook steunen zij werkgelegenheidsprojecten door mensen met weinig kansen op de arbeidsmarkt de gelegenheidte bieden om werkervaring op te doen. Daarvoor zijn een aantal trajecten ontwikkeld waarin mensen vaardigheden kunnen leren die nodig zijn voor het uitvoeren van werk. En dank zij het feit dat ze kleinschalige (ontwikkelings)projecten steunen heeft EOF op 19 juni het prachtige bedrag van € 1.750,= ontvangen voor het straatkinderenproject in Accra. Het KringloopCentrum ondersteunt financieel en/of met goederen afkomstig uit het kringloopcentrum. Bij de ingang van hun winkel hangt een lijst met de doelen die ze steunen. Klik hier voor meer informatie.

 

Steun ons werk

Steun het werk van EOF Ghana

EOF Erkend Goed Doel

EOF Erkend Goed Doel

1 september 2016