Hartelijk dank aan MuziS voor de organisatie van het benefietconcert op 12 februari 2012, waar alle musici belangeloos aan hebben meegewerkt.
Het was indrukwekkend om de inzet en bevlogenheid te zien van de leden van het Herpens Kamerkoor, het Valkhof Strijkkwartet, de blazers, slagwerkster en niet te vergeten de dirigent.  En ook dat de belangstelling zo groot was, dat er zelfs stoelen bijgezet moesten worden.  In de pauze en na afloop was er tijd voor informatie over het project: de bouw van een Senior High School in Hamile.

Er waren veel foto's en informatiemappen waarmee de projecten duidelijk in beeld werden gebracht. Er werd oprecht interesse getoond door de vele aanwezigen. Een aantal bezoekers maakte ook van de gelegenheid gebruik om samen aan een schilderij te werken. Dit schilderij zal op 13 mei, tijdens een "open podium" voor amateurgezelschappen uit de regio, geveild worden. Het was hartverwarmend om te zien dat zoveel mensen betrokken zijn bij de hulp aan ontwikkelingslanden. Dank ook voor de donaties die we mochten ontvangen.

De exacte opbrengst van het concert is nog niet bekend maar wordt geschat op ruim duizend euro. Daar komt dan nog de subsidie van Wilde Ganzen bij zodat er straks een schitterend eindbedrag is om de school verder af te bouwen. Nogmaals hartelijk dank!

02.jpg 03.jpg 06.jpg 08.jpg 09.jpg 04.jpg 07.jpg 11.jpg 12.jpg 10.jpg 13.jpg
Bovenstaande foto's zijn aangeleverd door Jan de Leur (MuziS) en Annie Manders (EOF)

 

 

Steun ons werk

Steun het werk van EOF Ghana

EOF Erkend Goed Doel

EOF Erkend Goed Doel

1 september 2016