2 Juli 2011 heeft Nel van den Andel, als trouwe donateur van EOF, tussendoor een extra gift overgemaakt, speciaal voor broeder Albert die ze in Schaijk heeft ontmoet. 27 September 2011, dinsdagavond half elf Ghanese tijd, verstuurt broeder Albert Ketelaars een mailtje.
Een gedeelte van het geld gebruikt hij om een mevrouw te helpen die drie blinde kinderen heeft die allemaal nog op school zitten. Lees hieronder wat hij nog meer met dit geld kan doen.
Het maakt wel degelijk een verschil in het leven van deze mensen.

Van: L. Ketelaars Verzonden: dinsdag 27 september 2011 22:37 Aan: Annie Manders Onderwerp: Re: gift
Wa, 27-09-11 Dag Mevr. van den Andel, wat een aangename verrassing! Ik hoorde via Annie dat je € 150,= hebt overgemaakt voor mij hier in Ghana. Ik ben je hier erg dankbaar voor en zal deze zo goed mogelijk gebruiken. Een gedeelte van dat geld heb ik nodig om een mevrouw te helpen die maar liefst drie blinde kinderen heeft die allemaal nog op school zitten. Ik zal haar van uw gift steunen bij de opvoeding van die kinderen.
Verder heb ik nog enkele zogenaamde noodgevallen waar alleenstaande moeders toch proberen hun kinderen naar school te laten gaan. Ook hiervoor zal ik het geld besteden. 
Het komt voor mij als een geschenk uit de hemel, want soms zit ik wel eens met mijn handen in het haar hoe het voor elkaar te krijgen, vooral bij het begin van het schooljaar in September, zoals nu dus. Fantastisch en heel veel dank. Ik stuur bij deze een foto mee van die moeder met haar blinde kinderen. Moge het U goed gaan en als ik weer in Nederland ben kom ik U graag persoonlijk nog eens bedanken. Een zeer dankbare  Br. Albert Ketelaars.

11-09-28_moederblindekinderen2.jpg
Klik op de foto voor vergroting

Steun ons werk

Steun het werk van EOF Ghana

EOF Erkend Goed Doel

EOF Erkend Goed Doel

1 september 2016