12 februari 2012 is er een benefietconcert van het Valkhof Strijkkwartet en het Herpens Kamerkoor. Dit concert vindt plaats in het Wapen van Reek in Reek, gemeente Landerd. Locatie: Nieuw Heytmorgen 20, 5375 AK Reek
Het wordt een bijzonder Muzis-concert. Het Valkhof Strijkkwartet uit Nijmegen, waarin de oprichter van Muzis - Marianne de Leur - meespeelt, was 5 jaar geleden te gast bij Muzis. In 2010 gaf het Kwartet samen met het Herpens Kamerkoor in Herpen en Lent zeer geslaagde uitvoeringen van de vredesmis "The Armed Man" van Karl Jenkins en het requiem "Eternal Light" van Howard Goodall.

Beiden ensembles wilden graag dit concert in ons jubileumjaar herhalen voor het Muzis-publiek. Dit concert valt buiten het normale jaarprogramma. De opbrengsten zijn n.l. bestemd voor de stichting Equal Opportunity Fund (EOF) uit Schaijk. Nu het steeds moeilijker wordt om overheidssteun voor deze activiteiten te verkrijgen wilde Muzis Landerd en beide ensembles EOF graag een mogelijkheid bieden om extra inkomsten te verwerven. Lees meer informatie in de flyer en kijk ook even op de website van Muzis.

 

Steun ons werk

Steun het werk van EOF Ghana

EOF Erkend Goed Doel

EOF Erkend Goed Doel

1 september 2016