Kan ik E.O.F. steunen?

DONATIE AAN EOF volledig aftrekbaar in aangifte inkomstenbelasting 
Natuurlijk bepaalt u zelf hoeveel u wilt geven, ieder bedrag is welkom! Door een schriftelijke overeenkomst op te maken tussen u en EOF, voldoet uw donatie aan een aantal voorwaarden, waardoor deze volledig aftrekbaar is in uw aangifte inkomstenbelasting. Als u minimaal 5 jaar lang een donatie doet kunt u het formulier "Periodieke gift in geld" gebruiken. Dit formulier staat op de site van de belastingdienst en bevat een gedeelte voor u als "schenker", een gedeelte voor EOF en een toelichting. Klik hier voor de overeenkomst.
U kunt altijd zelf kiezen voor welk project de bijdrage bestemd is: onderwijs, gezondheidszorg, landbouw, water of kleinschalige microkredieten voor vrouwengroepen. 

Voor eventuele vragen kunt u altijd contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of mobiel 06-55 70 18 92 (Annie Manders)

Als u ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. houden we daar rekening mee en kunnen we u in ons adressenbestand opnemen. U ontvangt dan twee keer per jaar de nieuwsbrief met informatie over de projecten.
Een eenvoudige manier is om een bedrag over te maken op het rekeningnummer bij de Rabobank: NL13 RABO 0146 3525 48 t.n.v. EOF te Schaijk.

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw steun!Sustainable Development GoalsVRIJWILLIGERS

Regelmatig melden zich vrijwilligers die graag bij een van onze projecten willen werken. Het uitzenden van vrijwilligers is echter niet altijd van toegevoegde waarde voor de werkzaamheden en de projecten*.
De ervaring heeft geleerd dat het voor de mensen in Ghana vaak eerder belastend is dan dat zij er profijt van hebben.

Wij zijn, met de Ghanezen, van mening dat het voor de ontwikkeling van de projecten niet goed is om steeds met andere visies en werkmethodes geconfronteerd te worden. Bovendien kunnen de meeste werkzaamheden door de Ghanezen zelf worden uitgevoerd. Ons beleid is er op gericht om deskundige en gemotiveerde Ghanezen werk te bieden.

*Met uitzondering van geselecteerde studenten voor specifieke projecten.


 

Steun ons werk

Steun het werk van EOF Ghana

CBF Erkend Goed Doel

1 september 2016