De jubileumviering van het 25 jarig bestaan van EOF was een fantastisch feest! Na de openingsspeech door de EOF-voorzitter, Joop Arts, kon iedereen beginnen aan de voorjaarsbrunch.

Hiervoor hadden zich honderdvierentwintig (124) mensen opgegeven en moesten we op de dag zelf nog vier mensen teleurstellen. De brunch was méér dan voortreffelijk; iedereen was onder de indruk van zoveel verschillende en vooral lekkere gerechten.
Rond half twee hield burgemeester Marnix Bakermans een toespraak. Hij prees de inzet van alle EOF vrijwilligers: “25 jaar fantastische inzet voor de mensen in Ghana. Van lokale initiatieven in Landerd, oplossingen biedend voor initiatieven dáár. Verbindend en verrijkend!”  
Ook de Korenmiddag mocht er zijn; vier Landerdse koren: Landante, Reach Out, Schalmei en TIONA brachten extra sfeer in de mooi aangeklede zaal.  Iedereen die binnenkwam om een kijkje te nemen vond het gezellig en de door de lokale supermarkten gesponsorde hapjes smaakten voortreffelijk.
In de pauze was er een loterij die mede dank zij de vele schitterende prijzen, door diverse mensen en bedrijven geschonken, het geweldige bedrag van €  943,00 heeft opgebracht. We zullen de totale  opbrengst van deze dag uiteraard zo snel mogelijk bekend maken.

Onderstaande foto’s zijn gemaakt door Gerard Faassen en geven een impressie van deze bijzondere dag.

Klik hier voor een foto-presentatie met muziek en overgangseffect.

De door Landerd TV gemaakte film kunt u hier bekijken

Upper West en Upper East Region in Ghana De gasten komen binnen Er zijn in totaal 124 mensen voor de brunch Joop Arts, voorzitter van EOF, heet iedereen van harte welkom De brunch wordt geopend 25-jarig jubileum van EOF Schalen met diverse broodjes Volop keuze uit verschillende broodsoorten, met zoet of hartig beleg Ook een kop soep erbij? Even rustig rondkijken Of een praatje maken terwijl je wacht Op weg naar zijn plaats aan een van de tafels  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wordt vervolgd!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Steun ons werk

Steun het werk van EOF Ghana

EOF Erkend Goed Doel

EOF Erkend Goed Doel

1 september 2016