Ook dit jaar, 2011, heeft de Groenschool (Helicon Opleidingen) in den Bosch gekozen voor een project van EOF. Deze keer helpen zij leerlingen in Ghana die ook graag een opleiding willen volgen aan een landbouwschool in Sirigu, Ghana.
Sirigu en de omliggende dorpen tellen 30.000 mensen. Er is echter geen landbouwschool in de wijde omgeving. Om de praktijklessen in ecologische landbouw beter te organiseren is in 2007 is de organisatie SEISUD opgericht. Daar krijgen ze onderwijs in ecologische landbouw en milieu.

Op 8 april 2011 was er op de Groenschool in Den Bosch de jaarlijkse actiedag. Dit jaar werd gekozen voor de bouw van een landbouwschool in Sirigu, Upper East Region in Ghana. Het was schitterend weer en de markt werd druk bezocht. Hieronder een foto-impressie. Als je op de foto's klikt komt een vergroting; binnenkort meer foto's.

1 zelf gemaakt door renee en floor opbrengst voor ghana.jpg 1a Renee en Floor.jpg 2 duurzame portemonnee.jpg 3 sleutelhangers.jpg 4 verkoop voor ghana.jpg 11 dieren.jpg 5 baardagaam.jpg 6 baardagaam.jpg 07 verkoop eigen gebak.jpg 08 hindernissenrace.jpg 10 vakgroep groen.jpg 09 bloemenverkoop.jpg 12 workshops.jpg 13 workshops.jpg 14 3e wereld aktie.jpg

 

Steun ons werk

Steun het werk van EOF Ghana

EOF Erkend Goed Doel

EOF Erkend Goed Doel

1 september 2016