Op vrijdagmorgen, 16 december, om half negen werd de cheque overhandigd aan Annie Manders van de stichting EOF ofwel Gelijke Kansen. Omdat het regende stonden de deuren wijd open en was iedereen welkom in "het Theater". Het was natuurlijk superspannend voor de leerlingen, hun ouders en de medewerkers van BS den Omgang. Het was druk, niet alleen de kinderen maar ook hun ouders bleven allemaal wachten. En.., het werd heel stil toen het bedrag bekend werd gemaakt. Suus, leerling op deze school, mocht samen met de directeur aan "oma" Annie de cheque overhandigen.

Actie
Het is een geweldige leuke actie geweest waar iedereen met hart en ziel aan heeft gewerkt; en dat was dan ook duidelijk te zien aan de fantastische opbrengst: een bedrag van € 2.200,-- Een geweldig mooi resultaat waar iedereen heel trots op mag zijn.

Wilde Ganzen
Omdat ook de Wilde Ganzen dit project steunt, komt er € 1.210,-- extra bij. Daardoor wordt het totale eindbedrag € 3.410,--. Wij zorgen dat jullie op de hoogte gehouden worden over dit project. Het zal even duren maar zeker is, dat de weeskinderen iets van zich laten horen. Wordt dus vervolgd.

Dank
Nogmaals hartelijk dank voor jullie inzet, mede namens de kinderen in Ghana.

021 leerlingen komen binnen.jpg 023 in het theater.jpg 024 directeur houdt korte toespraak.jpg 025 iedereen is benieuwd.jpg 026 Suus mag de cheque mee overhandigen.jpg 027 spannend.jpg 028 2200 euro.jpg 029 een prachtig bedarg voor de weeskinderen in Ghana.jpg 030 Annie bedankt iedereen.jpg

 

Steun ons werk

Steun het werk van EOF Ghana

EOF Erkend Goed Doel

EOF Erkend Goed Doel

1 september 2016