Ondanks het slechte weer was het behoorlijk druk bij de gezamenlijke stand van BS de Regenboog en stichting EOF. Minder dan andere jaren, dat wel, maar de sfeer was goed. Er komen ieder jaar steeds meer “vaste bezoekers” voor een kop heerlijke pindasoep of broodje “knak” voor het goede doel. Een bedankje is op zijn plaats voor de directeur en  leerkrachten van de Regenboog voor hun jaarlijkse, actieve bijdrage. En natuurlijk ook de leden van de EOF-werkgroep die hun steentje hebben bijdragen.

Slecht weer
Waarschijnlijk dankzij het koude, natte weer was de soep absoluut in trek. Tussen de buien door werden de flesjes water goed verkocht. Deze keer voor het project van de gehandicapte kinderen in Wa, Ghana.  Wilde Ganzen had er in hun April-Magazine nog eens extra aandacht aan besteed. Het is goed dat we de bezoekers op deze manier kunnen laten zien dat het project ook door Wilde Ganzen en NCDO wordt ondersteund.
Keurmerk
Het is een soort waarborg, men weet dan dat het project is goedgekeurd en dat het aan bepaalde eisen voldoet. Daardoor wordt het bedrag van € 758,05 dat met het Festival is opgehaald, vermeerderd tot maar liefst € 1.933,03. Een prachtig resultaat waar we veel mee kunnen doen in Ghana. Dank aan alle bezoekers die dit mede mogelijk hebben gemaakt.

 

017.jpg 018.jpg 019.jpg 020.jpg 021a school voor speciaal onderwijs-braderie.jpg 022.jpg

Steun ons werk

Steun het werk van EOF Ghana

EOF Erkend Goed Doel

EOF Erkend Goed Doel

1 september 2016