In december 2010 werd door kinderen uit Schaijk meegedaan met de actie "schoenendoos" voor de straatkinderen en tienermoeders in Ghana. De dozen ware gevuld met leuke cadeautjes; er was voor iedereen wat.
Op de dozen stond de leeftijd geschreven en of het voor een gezin was, of voor een jongen of meisje. In april zijn de spullen naar Burgh Haamstede gebracht waar alles in een container werd geladen. Die is begin mei vertrokken en begin juli in de haven bij Tema aangekomen. Daar moet alles door de douane worden gecontroleerd.

En dan kan waarschijnlijk begin augustus de container met de schoendozen en de andere spullen naar CAS worden gebracht, het opvangcentrum voor de straatkinderen. Er waren nog tafeltjes en stoeltjes bij van basisschool "de Regenboog" die in de Imkerstraat stond. Ook zaten er twee Naiade waterfilters in de container die bij Broeder Jos in Accra werden opgehaald en verder door moesten naar het Noorden van Ghana. Het wachten is nu op de foto's uit Ghana!

01 schoenendozen onder trap.jpg 02 naar Burgh Haamstede1.jpg 03 naar Burgh Haamstede1.jpg 04 naar Burgh Haamstede1.jpg 05 naar Burgh Haamstede1.jpg 06 naar Burgh Haamstede1.jpg 07 naar Burgh Haamstede1.jpg

 

Steun ons werk

Steun het werk van EOF Ghana

EOF Erkend Goed Doel

EOF Erkend Goed Doel

1 september 2016