Het is - volgens DE BILT - officieel de warmste 22 april ooit gemeten!!!
Aan het eind van de middag werd dáár 26,5 graden gemeten waarmee het oude record (uit 2011) met 0,2 graden werd verslagen.

Zomerse temperaturen
Ook in Schaijk was het meer dan zomers warm met temeraturen van 25 tot 28 graden. Dat betekende voor ons dat er minder soep en broodjes knak zijn verkocht en iets meer water. De vele bezoekers aan onze stand hebben net als andere jaren gelukkig wel genoten van een kopje koffie of thee met een stukje heerlijke appelplaattaart. Oud en jong hebben weer veel lotjes gekocht waarmee taarten, cakes, muffins of cupcakes werden gewonnen.
Dank aan vrijwilligers
Namens BS de Regenboog en EOF danken wij dan ook iedereen die deze dag tot een succes hebben gemaakt. Dankzij de vele vrijwilligers die opnieuw zoveel taarten en ander lekkers hebben gebakken, iets dat zonder jullie enthousiaste bijdragen zeker niet gelukt was. De opbrengst daarvan is bestemd voor onderwijsprojecten in de Upper West Region van Ghana.
Zoals werd voorspeld was er rond half zes een behoorlijke regen- en onweersbui maar gelukkig hadden we de kraam net opgeruimd en konden we onder het tentzeil schuilen.
Opbrengst
De totale braderie opbrengst van de dag was € 568,75 een bedrag dat door stichting Wilde Ganzen nog wordt vermeerderd voor de St. Don Bosco Special School in Wa in de Upper West Region.

De vlag van Wilde Ganzen hangt aan het bordes De eerste winnaar van de dag Hoera, er staat PROFICIAT op het lotje en daar zijn we blij mee Er waren veel bezoekers met dit mooie weer helemaal toppie alweer een prijs na het koffiedrinken even meedoen met de loterij En tussendoor een gezellig muziekje Ben en Annie hebben ook gewonnen Ook dit jaar weer veel jeugd die iets lekkers wint Perfect weer voor 'n flesje gekoeld water Samen een prijs gewonnen Echt zonnebrillenweer Een lekkere appelplaattaart Soms is het moeilijk kiezen Met twee taarten naar huis De een na de ander wint iets met de loterij Willen we wèl of willen we niet op de foto Ook rond half vijf worden er nog taarten gewonnen Familie en vrienden komen natuurlijk ook langs Jos waagt een gokje voor de laatste taart Onze kraam is net opgeruimd en dus kunnen we schuilen als de regenbui losbarst

 

Steun ons werk

Steun het werk van EOF Ghana

EOF Erkend Goed Doel

EOF Erkend Goed Doel

1 september 2016