Activiteiten

UNOX zorgt voor de erwtensoep en de warme mutsenNet als vorig jaar was het op 1 januari 2019 een gezellige boel bij de Nieuwjaars duik bij Hartje Groen. De bezoekers en deelnemers wensten elkaar een fantastisch 2019 toe. Door de droge, hete zomer, stond het water in “het Zwemven”  niet zo hoog maar iedereen kon toch wel zijn voeten nat maken...

Kerstactie basisscholen in SchaijkKerstactie 2018 op basisscholen Schaijk
In december 2018 werd voor de tweede keer de Kerstactie op de basisscholen in Schaijk gehouden. Alle leerlingen namen deel aan de "Kerstactie voor een betere wereld" zodat zij bewust worden van de grote verschillen tussen arm en rijk op deze wereld. 

Het is - volgens DE BILT - officieel de warmste 22 april ooit gemeten!!!
Aan het eind van de middag werd dáár 26,5 graden gemeten waarmee het oude record (uit 2011) met 0,2 graden werd verslagen.

Eerste Schaijkse Nieuwjaarsduik Camping Hartje GroenBij camping Hartje Groen - De Boshut is op nieuwjaarsdag de ALLEREERSTE Schaijkse Nieuwjaarsduik. Om precis 13:00 uur geeft een "beroemde" Schaijkenaar het startschot waarna het nieuwe jaar verfrissend gestart kan worden met een duik in het zwemven.

Missie-, Ontwikkelings- en VredesvraagstukkenWoensdagmorgen om 10.00 uur werd in de zaal van het Parochiecentrum in de Pastoor van Winkelstraat in Schaijk een cheque overhandigd aan de stichting EOF. De prachtige bijdrage van € 1.500,= wordt besteedt aan het project van weeskinderen in Fielmuo.

Klik in het hoofdmenu onder ACTIES op de verschillende submenu's voor meer informatie over de activiteiten van EOF of op de links hieronder.

BS den Omgang
BS de Regenboog
Helicon den Bosch

Steun ons werk

Steun het werk van EOF Ghana

CBF Erkend Goed Doel

1 september 2016